Over

Edwin de Kuiper is een multidisciplinaire ontwerper

Onderscheidend in vormgeving met kennis van technologie en management

Vormgeving, technologie en management

 

De combinatie ontwerpen, technologie en projectmanagement zit in mijn bloed.  Vaak zie ik opvallende, praktische oplossingsmogelijkheden in vraagstukken. Juist deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik in 2007 gestart ben met mijn ontwerpstudio. Eerst met nieuwe meubeloplossingen (STIJLAPART.nl) en IT-bedrijfsprocessen (Nieuw-Initiatief.nl). Beide kennisgebieden bundel ik samen in deze website, studio Edwin de Kuiper.

 

Een voorbeeld? De Flare, slimme stekker voor doven.

 

Ik verbind mijn persoonlijke naam aan deze studio omdat ik sta voor de processen, projecten en producten die ik vormgeef of begeleid. Ik werk samen met een team van professionals en houd altijd mijn eigen kwaliteitsstempel.

 

Betrouwbaar, analytisch, intuïtief en vindingrijk

 

Door mijn ervaring met veranderprojecten bij diverse ondernemingen ben ik een resultaatgerichte ontwerper en een manager met overzicht en visie.

 

Mijn nieuwsgierigheid, ervaring en opleiding hebben van jongs af aan gezorgd voor kennis in technologie, fotografie, vormgeving en computervisualisatie.

Het voor elkaar krijgen

 

Je kunt nog zulke mooie producten bedenken, processen vormgeven of innovatieve technologieën toepassen, als je ze niet kunt realiseren heb je daar niets aan. Met meer dan twintig jaar ervaring daarin, doorgrond ik het hele proces van idee tot realisatie.

 

Ik sta voor mijn oplossing

 

Omgevingen en producten die ik voor je ontwerp

 

  • lossen een probleem op,
  • zijn gebruiksvriendelijk en
  • maken je leven aangenamer.

 

Mijn ontwerpen visualiseer ik voor je, zodat je direct een beeld hebt van de essentie en de schoonheid. Het bij elkaar brengen van ratio en emotie, techniek en design, resulteert in voor jou passende oplossingen die ik realiseer binnen het afgesproken kader, budget en tijd. Samen met een team van specialisten zorg ik dat het idee omgezet wordt in een succesvol eindresultaat.

 

Altijd vanuit de inhoud in overleg en samenwerking. Hier sta ik voor.

opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Van uitgevers en andere organisaties tot particulieren: alle opdrachtgevers met wie ik heb samengewerkt. Ik stel ze graag aan je voor.

media-en-zichtbaarheid

Media en zichtbaarheid

Regelmatig geef ik lezingen, of wordt er over mij geschreven. Kijk waar je mij nog meer had kunnen / kunt zien.

Resultaten

Resultaten

Scroll door mijn portfolio en zie welke resultaten bereikt zijn.

Wil je meer informatie, of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op.
Ik praat graag met je over productontwerpen, visualisaties en hoe je zaken voor elkaar krijgt.