Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Xsens

Sqills

OXO Lodge

Jurisquare

Techwatch

Thiememeulenhoff

Veen Bosch Keuning

NDC-VBK

Kadaster

Rijksdient voor het Cultuur Erfgoed

Geomares

Rombou

Reed Business

Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs

De Boeck

Intersentia

Schulinck

Wolters Kluwer

LTO-Vastgoed

Magenta

Aeneas

Scala

C-Content

Univé

TNO

Movisie

Koninklijke Bibliotheek

De Mondhoek

Witteveen Architecten

Jij?

Jacques van Dongen, CEO, algemeen directeur, LTO Vastgoed

“Edwin heeft laten zien dat hij in een korte tijd snel de processen in kaart kan brengen op een prettige manier. Dit communiceert hij zowel voor de medewerkers als het management op een doeltreffende manier. Hierbij weet hij vanuit overzicht de processen te positioneren. Het begeleiden van de organisatie naar een RFP-procedure gaat professioneel. Ik heb hem inmiddels ook voor het vervolg ingehuurd.”

Bekijk het project
Sandra en Albert Hakkers, OXO Lodge B.V.

“Omdat we een bijzondere oplossing en bijzonder ontwerp zochten voor een speciale bar in een aparte ruimte, heeft onze tuinarchitect ons Edwin de Kuiper van studio STIJLAPART aangeraden. Zijn ontwerpen op zijn website bevielen ons wel. Na een leuk kennismakingsgesprek kwam hij met verbluffend mooie tekeningen. Juist door deze tekeningen konden wij meedenken en kregen wij een uitstekend beeld van hoe het eruit zou gaan zien. Zijn kennis en ervaring zagen we duidelijk in de gesprekken en het ontwerp terugkomen. Ook de realisatie gebeurde met professionals die het ontwerp exact hebben gemaakt zoals eerder is afgesproken.
En we zeggen nog vaak tegen elkaar hoe mooi die bar gelukt is! Zelfs onze tieners waren superenthousiast over het bijzondere lichteffect dat erin is verwerkt. Dat had echt niet beter gekund!

Bekijk het project
Johan Nieuwerth, Deventer

“Wij hebben voor verschillende projectjes met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe hij een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter.

Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

Een laatste punt van waardering is Edwins objectiviteit: realisatie van voorgenomen projecten kan via Edwin, via andere aannemers of meubelmakers, en in ons geval is zelfs besloten één project voor verbouwing van onze zolder als inspiratie “op de plank” te laten liggen voorlopig.

Een aantrekkelijk geprijsd product is in onze ervaring dan ook zeer geschikt om een denkproces over toekomstige plannen in je woning richting te geven (ook als er niet direct iets gebouwd gaat worden).

De realisatie van diverse maatwerkmeubelen en aanpassingen in de woonkamer staat gepland voor begin volgend jaar, en we zien er mede dankzij de input en creativiteit van Edwin enorm naar uit.”

Bekijk het project
Marja Kleinekoort, Manager Schulinck at Wolters Kluwer

“Van mei 2013 tot 2015 is Edwin werkzaam geweest bij Schulinck (Wolters Kluwer) in Reuver in de functie van ICT-Manager ad interim. In deze periode heeft hij onder meer aan een nieuwe release van het Schulinck publicatieplatform bij gemeenten en aan het CMS gewerkt en in april 2014 is dit platform ook daadwerkelijk met succes gelanceerd. Dit heeft hij weten te realiseren met zijn team dat bestond uit 3 FTE en 1 externe developer.

Edwin is er daarbij in geslaagd om een hecht en enthousiast ICT-team te creëren dat haar plek heeft bewezen binnen de organisatie. Edwin heeft zichzelf in deze periode neergezet als een betrokken, (proces)kritische en enthousiasmerende manager die zijn doelen wist te bereiken en daarmee heeft bijgedragen aan de resultaten van Schulinck – op het gebied van ICT maar ook in bredere zin. Ik heb prettig en constructief met hem kunnen samenwerken en gezien het voorgaande zal ik Edwin zeer zeker aanbevelen als (interim) manager.”

Bekijk het project
Wilt u ook profiteren van mijn ervaring en verbeeldingskracht, neem dan contact op.

Referenties