Bestelling losse stekker

Bestelling losse stekker

Wat fijn dat je deze stekker wilt bestellen.

Op dit moment is de stekker helaas nog niet te verkrijgen. Wij zijn nog druk met het ontwikkelen van de Flare en willen graag weten wat je van dit idee vindt. Vanzelfsprekend houden wij je ook op de hoogte van verdere ontwikkelingen, zoals wanneer de stekker op de markt komt.

Laat hier je contactgegeven achter, met je wensen en idee├źn voor de uiteindelijke versie van de Flare, dan zorgen wij ervoor dat je direct hoort wanneer de Flare echt te bestellen is.
  Ben je:
  doofslechthorendgeen van beide

  Waarom heb je juist dit besteld?
  Ik vergeet de wasmachine altijdIk vind het handig in de keuken, voor de oven, magnetron, waterkokerDe Flare geeft mij een veilig en zelfstandig gevoel
  Anders, namelijk:

  Geef je suggestie, tip, idee of opmerking:

  Slimme stekker Flare zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer je wasmachine, oven, waterkoker of wat ook, klaar is.
  Slimme stekker Flare zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer je wasmachine, oven, waterkoker of wat ook, klaar is.

  De Flare is nog in ontwikkeling. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met onze ambassadeurs. Ambassadeurs zijn mensen die deze uitvinding omarmen. Als ambassadeur kun je richting geven aan hoe de Flare uiteindelijk op de markt komt en heb je direct contact met de ontwerper, Edwin de Kuiper. We houden je als ambassadeur van elke belangrijke nieuwe mijlpaal op de hoogte, die we bereiken met de Flare!

  Ambassadeur kun je eenvoudig worden door eenmalig 5 euro te doneren.

  Dank je wel!